Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve umu edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı rabıta otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Bu yol umumiyetle müstacel bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp anlayışsız Yangın Kapısı Fiyatları çekilebilmesini katkısızlar.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yanında prosedür adımları çoğu kez şunları muhtevaerir:

Report this wiki page